Logo Online vakanties

excursie

Artikelen: 100
Pagina's: 4

 

Alternatief... excursie |

 

Cruise op de Hornblower

Cruise op de Hornblower

Leuke pluspunten om te weten Tocht met de Hornblower Vaar langs de Horseshoe Falls en voel de kracht van het waterEen van de meest iconische belevingen in Canada is een boottocht langs de beroemde Niagara Falls. Ga aan boord van de Hornblower cruise en beleef de kracht van de Niagara Falls van dichtbij. De tocht gaat over de Niagara River, langs de American Falls en Bridal Falls. Wat u echter nooit meer zult vergeten, is wanneer het schip u tot in het hart van de majestueuze Horseshoe Falls brengt en u zelf het water hoort bulderen en de spray op uw gezicht voelt.529687,529794,529797,529799Belangrijk Deze tour is dagelijks mogelijk van 1 april t/m 30 november. In de periode 13 mei t/m 9 oktober kunt u de boottocht ook 's avonds doen, wanneer de watervallen in allerlei kleuren verlicht worden.

€ 23.00   Bestellen Cruise op de Hornblower

Walvissen en orka\

Walvissen en orka's bij Victoria

Leuke pluspunten om te weten Boottocht op zoek naar walvissen en orka's Keuze uit een overdekte boot of snelle open boot Meerdere vertrekken per dagIn het zuidelijke puntje van Vancouver Island ligt de hoofdstad Victoria. Behalve dat City of Gardens een prima plaats is om te verblijven, is het ook één van de beste plaatsen op Vancouver Island om zowel walvissen als orka's te zien. Tussen Victoria en het vasteland liggen de San Juan Eilanden, waar u van april t/m oktober een zeer goede kans heeft om de dieren te spotten. Er leven verschillende orka families in de wateren, maar ook bultrug walvissen, grijze walvissen, kleinere walvissoorten, verschillende soorten dolfijnen, zeeleeuwen en zeearenden worden hier regelmatig gespot. Daarnaast is het een fantastisch mooie omgeving waar de zee meestal rustig is en u kunt genieten van de prachtige kustlijnen. De naturalist die aan boord is tijdens iedere excursie kan u alles vertellen over de dieren en hun leefgebied. Deze excursie wordt uitgevoerd per grotere half overdekte catamaran boot, waarbij u zowel binnen als buiten kunt zitten of per snellere open speedboot. Aan u de keuze hoe u deze tocht wilt ervaren!plugin/image_viewer531170, 531169, 531171, 531168, 531173BelangrijkDeze excursie wordt meerdere keren per dag uitgevoerd in kleine internationale groepjes uitgevoerd.

€ 72.00   Bestellen Walvissen en orka\

Walvissen spotten bij Tofino

Walvissen spotten bij Tofino

Leuke pluspunten om te weten Boottocht op zoek naar walvissen Keuze uit een overdekte boot of snelle open bootHet relaxte Tofino ligt aan de westzijde van Vancouver Island en ligt daarmee langs de migratie route van grijze walvissen die van Mexico tot aan Alaska loopt. Er wordt geschat dat jaarlijks zo'n 20.000 dieren de lange tocht maken vanaf het Baja Peninsula waar ze hun kalfjes krijgen tot aan de Bering Zee bij de poolcirkel. Deze dieren zijn hier dus vrijwel het gehele jaar te spotten. Daarnaast heeft u goede kans om andere dieren waaronder bultrug walvissen, zeeleeuwen, otters en visarenden te zien. En als u veel geluk heeft leven er ook orka's in dit gebied die u kunt zien. Tijdens deze excursie verkent u Clayoquot en Barkley Sound met haar prachtige kustlijn en vele inhammen. De naturalist die aan boord is tijdens iedere excursie kan u alles vertellen over de dieren en hun leefgebied. U heeft de keuze om per grotere overdekte boot, waarbij u zowel binnen als buiten kunt zitten of per snellere open zodiac speedboot te gaan. Aan u de keuze hoe u deze tocht wilt ervaren!528911,529276,529750,529752BelangrijkDeze excursie wordt meerdere keren per dag uitgevoerd in kleine internationale groepjes uitgevoerd. Tofino is een populaire verblijfsplaats voor veel toeristen, waardoor de hotels en excursies snel volgeboekt kunnen raken, met name in het hoogseizoen. Vroeg boeken is dus aan te raden!

€ 79.00   Bestellen Walvissen spotten bij Tofino

Blue Lagoon per catamaran (noordkust)

Blue Lagoon per catamaran (noordkust)

Leuke pluspunten om te weten Ontdek de mooiste lagunes van Mauritius Inclusief lunchEen van de mooiste excursie om Mauritius te ontdekken is per catamaran de ultra blauw lagunes te ontdekken. Te snorkelen tussen felgekleurde tropische vissen en de verfrissende bries op uw huid te voelen van de Indische Oceaan en te zonnen op een onbewoond eilandje, zoals Ilot Gabriel. Onderweg maakt u bovendien grote kans om dolfijnen te spotten. Tijdens deze dag excursie wordt u bij uw hotel opgehaald en is een goed verzorgde lunch inbegrepen.528344,529802,529803,529804,529805,529814,529817

€ 104.00   Bestellen Blue Lagoon per catamaran (noordkust)

Beren spotten bij Tofino

Beren spotten bij Tofino

Leuke pluspunten om te weten Ontdek de natuurpracht van Clayoquot Sound Zwarte beren langs de kust op zoek naar voedsel Vervoer per zodiac speedbootTofino ligt aan de rand van het Clayoquot Sound Biosphere Reserve dat op UNESCO'S lijst van werelderfgoed staat. Clayoquot Sound bestaat uit een enorm regenwoud gebied begrensd door een grillige kustlijn vol inhammen oftewel inlets. Er leven vele dier- en plantsoorten waaronder zo'n 45 bedreigde soorten. Dit prachtige gebied is het leefgebied van vele zwarte beren, die u tijdens deze excursie kunt gaan zien. De tocht gaat per snelle zodiac speedboot en vertrekt bij eb. Dit is namelijk de tijd wanneer de beren uit het bos naar de kustlijn komen, op zoek naar voedsel. Onder de stenen op het strand vinden ze krabbetjes, schelpen en andere lekkere hapjes om zich te goed aan te doen. In de zomertijd heeft u een goede kans om een moeder met kleintjes over het strand te zien struinen en natuurlijk is er onderweg nog veel meer te zien. De prachtige omgeving alleen al is de tocht waard, maar houdt ook uw ogen open voor andere dieren zoals zeehondjes, zeearenden en misschien zelfs een walvis of bruinvis.529331,529332,529532,529752BelangrijkDeze excursie wordt in kleine internationale groepjes uitgevoerd. Tofino is een populaire verblijfsplaats voor veel toeristen, waardoor de hotels en excursies snel volgeboekt kunnen raken, met name in het hoogseizoen. Vroeg boeken is dus aan te raden!

€ 79.00   Bestellen Beren spotten bij Tofino

Zee kajakken bij Tofino

Zee kajakken bij Tofino

Leuke pluspunten om te weten Peddel op een rustig tempo door de natuupracht van Clayoquot Sound Zwarte beren langs de kust op zoek naar voedsel Geen kajak ervaring nodigTofino ligt aan de rand van het Clayoquot Sound Biosphere Reserve dat op UNESCO'S lijst van werelderfgoed staat. Clayoquot Sound bestaat uit een enorm regenwoud gebied begrensd door een grillige kustlijn vol inhammen oftewel inlets. Er leven vele dier- en plantsoorten waaronder zo'n 45 bedreigde soorten. Uw kajak avontuur begint bij eb vanaf het strand, waarna u op weg gaat naar Meares Island. Er wordt een rustig tempo aangehouden, zodat deze excursie voor iedereen geschikt is en u genoeg tijd heeft om onderweg uw ogen uit te kijken. Als u geluk heeft, ziet u misschien wel een zwarte beer op het strand die onder de stenen op het strand op zoek is naar krabbetjes, schelpen en andere lekkere hapjes. Uw gids zal u onderweg van alles vertellen over de prachtige omgeving en haar planen en dieren. Behalve kajakken, zult u ook een korte wandeling maken over de “Big Tree Trail” waar u de imposante reuzen van het bos van dichtbij kunt bekijken.529331,529761,529762,529763BelangrijkDeze excursie wordt in kleine internationale groepjes uitgevoerd. Tofino is een populaire verblijfsplaats voor veel toeristen, waardoor de hotels en excursies snel volgeboekt kunnen raken, met name in het hoogseizoen. Vroeg boeken is dus aan te raden!

€ 69.00   Bestellen Zee kajakken bij Tofino

Columbia Icefields per Ice Explorer

Columbia Icefields per Ice Explorer

Leuke pluspunten om te weten Ontdek de Columbia Icefields per Ice Explorer voertuig Wandel zelf over de ijsvlakte van de Atabasca gletsjerOp de grens van Banff en Jasper National Park liggen de Columbia Icefields, een enorme ijsvlakte, die maar liefst 325 km2 beslaat en de bron is van maar liefst 8 gletsjers. De bekende Icefield Parkway, oftewel Highway 93, slingert zich vanaf Lake Louise tot aan Jasper dwars door de bergen en langs het ijs van één de gletsjers, de Atabasca gletsjer. Deze excursie start vanuit het Columbia Icefield Discovery Centre, waar u aan boord gaat van de speciale Ice Explorer. Dit voertuig is speciaal ontworpen om over sneeuw en ijs te kunnen rijden en neemt u mee de hellingen van de gletsjer op. Terwijl u al hobbelend over de enorme ijsvlakte rijdt, wordt u alles verteld over gletsjers en geniet u van het spectaculaire uitzicht. U krijgt zelfs even de kans om zelf een wandelingetje over het ijs te maken.529225,529608,529610Belangrijk Deze excursie wordt dagelijks uitgevoerd in internationale groepjes en vertrekt om de 15-30 minuten.

€ 48.00   Bestellen Columbia Icefields per Ice Explorer

De Kaap per zijspan motor ontdekken

De Kaap per zijspan motor ontdekken

Leuke pluspunten om te weten Per klassieke zijspan motor de Kaap ontdekken False Bay en Chapmans Peak Drive Wijnproeverij in Constantia wijnlandenUnieke excursie met een klassieke zijspan motor langs een van de mooiste kusten ter wereld! Vanuit Kaapstad maakt u een schitterende tocht langs de kust van het Kaapse schiereiland, vervolgens rijdt u de beroemde en adembenemende Chapmans Peak Drive. Via Noordhoek arriveert u in het sfeervolle stadje Simonstown, waar u in de haven fish & chips gaat eten. Dan gaat de tocht verder langs de kustweg van False Bay. In de wijnlanden van Constania maakt u nog een laatste stop voor een Kaapse wijnproeverij. De tocht eindigt weer in Kaapstad. Het feit dat u deze schitterende route in een klassieke zijspan maakt met de wind in uw haren en de ervaren chauffeur/ gids u de mooiste plekjes van de Kaap laat zien, maakt deze tour tot onvergetelijk.508999,509002,509023,509161,527994,527997,528000,528003

€ 128.00   Bestellen De Kaap per zijspan motor ontdekken

Het ongerepte zuiden van Mauritius

Het ongerepte zuiden van Mauritius

Leuke pluspunten om te weten Ontdek de prachtige natuur van zuid Mauritius Bezoek de vulkaan krater Trou aux Cerfs De beroemde Seven Coloured Earths of Chamarel Inclusief lunchHet zuiden van Mauritius is zonder twijfel het meest onbedorven gebied van het eiland. De natuur is er ruig en puur en biedt vele bezienswaardigheden, met name voor de natuurliefhebber. Tijdens deze excursie brengt u een bezoek aan de imposante vulkaankrater Trou aux Cerfs. De cirkelvormige krater, 350 meter in doorsnee en ongeveer 100 meter diep, ontstond miljoenen jaren geleden door vulkanische activiteiten. Het pad langs de kraterrand biedt een 360-graden uitzicht. Er is ook gelegenheid om even te winkelen in de beroemde outlet mall Floreal and Curepipe, voordat u verder koers zet naar het zuiden. Het Grand Bassin of Ganga Talao is een heilig meer, dat ongeveer 1800 meter boven zeeniveau ligt. Het kratermeer is een van de belangrijkste hindoe-bedevaartplaatsen buiten India. Eind februari en begin van maart bezoeken vele pelgrims het meer als Maha-Shivaratree wordt gevierd. Volgens een legende is het kratermeer verbonden met de heilige rivier Ganges. De lunch wordt geserveerd in een mooi restaurant in het binnenland. Ten slotte naar de beroemdste natuur bezienswaardigheid van Mauritius; Seven Coloured Earths of Chamarel. Dit gebied is tot stand gekomen door een geologische vorming. Het gebied bestaat uit duinen van zand in verschillende surrealistische strepen, die variëren in de kleuren van rood, bruin, violet, groen, blauw, paars en geel. Een ander interessant kenmerk van de Chamarel's Gekleurde zandduinen is dat de duinen schijnbaar nooit vervagen, ondanks de tropische regenbuien in Mauritius. U bezoekt ook de waterval van Chamarel. Op de terug weg maakt u nog een stop om rum te proeven, een van de specialiteiten waar Mauritius bekend om is.529831,530220,530221

€ 123.00   Bestellen Het ongerepte zuiden van Mauritius

Blue Lagoon per catamaran (westkust)

Blue Lagoon per catamaran (westkust)

Leuke pluspunten om te weten Ontdek de mooiste lagunes van Mauritius per catamaran Inclusief BBQ- lunchDe west kunt van Mauritius is rijk aan schitterende lagunes met kristalhelder water. Tijdens deze dag excursie wordt er regelmatig gestopt om te zwemmen en te snorkelen in deze paradijselijke omgeving. Het is ook de perfecte habitat voor dolfijnen, dus met regelmaat zwemmen ze naast de catamaran. Een prachtige ervaring en mooiste manier om Mauritius te ontdekken. Terwijl u aan het zonnen bent wordt er een overheerlijk BBQ-lunch voor u klaar gemaakt.529802,529804,529805,529814,529817

€ 119.00   Bestellen Blue Lagoon per catamaran (westkust)

Snorkelen met zeehonden vanuit Kaapstad

Snorkelen met zeehonden vanuit Kaapstad

Leuke pluspunten om te weten Zwemmen en snorkelen met zeehonden Tocht met krachtige rubberbootSnorkelen met zeehonden rond het schiereiland bij Kaap de Goede Hoop is een unieke ervaring en erg leuk om als excursie toe te voegen tijden een bezoek aan Kaapstad. Het water van de Atlantische oceaan is altijd koud, ook in de zomer, dus je krijgt een wetsuit, handschoenen, flippers en een snorkel. Vanuit Hout Bay vertrek je met een krachtige rubberboot van 85 pk motor naar Partridge Point. Hier tref je ontzettend veel zeehonden die heerlijk aan het spelen zijn in het water. Zeehonden zijn heel nieuwsgierig en cirkelen vaak om je heen en duiken met je mee terwijl je met ze aan het zwemmen bent. Terug op de boot wordt je opgewacht met een warm drankje en koekjes. Een prachtige ervaring!509014, 531204, 531205, 531206

€ 55.00   Bestellen Snorkelen met zeehonden vanuit Kaapstad

World\

World's Best Food Truck tour

Leuke pluspunten om te weten Geniet van het beste streetfood van Vancouver Start vanuit een centraal punt in Downtown VancouverHet zal u wellicht verbazen, maar Vancouver staat op de 3e plaats wereldwijd als het om foodtrucks gaat. Voor Canadezen is dit echter geheel logisch, want zij zijn echte Bourgondiërs die van lekker eten en drinken houden en een bijzonder hapje tussendoor dus nooit afslaan. Tijdens deze culinaire wandeling neemt een gids u mee langs verschillende trucks in Downtown Vancouver en zult verschillende lokale heerlijkheden proeven, bijvoorbeeld de Kurobuta Terimayo Japadog, een hotdog met Japanse twist of juist heel lokaal: een heerlijke kabeljauw taco. U zult kennis maken met de chefs van de foodtrucks en hun passie voor eten! Na afloop van de wandeling ontvangt u een boekje vol leuke eettips en kortingscoupons in Vancouver, zodat u de culinaire ontdekking van de stad zelf kunt voortzetten.529514,529516,529517,529518,529519,529520Belangrijk Van 1 mei t/m 30 september wordt deze excursie op maandag en vrijdag in kleine internationale groepjes uitgevoerd. De start is vanaf een centraal punt in Vancouver, waar u zelf naar toe kunt gaan.

€ 51.00   Bestellen World\

Niagara Falls, natuurwonder van Noord-Amerika

Niagara Falls, natuurwonder van Noord-Amerika

Leuke pluspunten om te weten Bezoek de beroemdste watervallen ter wereld: Niagara Falls Cruise op de Hornblower langs de Horseshoe Falls Lunch met uitzicht op de watervallen Niagara on the Lake en wijnproeverij bij lokale wijngaardBezoek de beroemdste watervallen ter wereld: de Niagara Falls. Half op Canadees en half op Amerikaans grondgebied, worden de watervallen gevoed door de Niagara River die van Lake Eyrie naar Lake Ontario loopt en bestaan uit 3 delen: De American Falls, de Bridal Falls en het beroemde plaatje de Horseshoe Falls. De Niagara Falls zijn niet zo zeer de hoogste waterval, maar wat het werkelijk spectaculair maakt is de hoeveelheid water die zich hier bulderend een weg naar beneden stort. U wordt opgehaald vanuit uw hotel in Toronto en rijdt in ca. 1.5 uur naar Niagara. Een gids zal onderweg alvast wat leuke weetjes vertellen over één van de mooiste natuurwonderen van het Amerikaans continent. Een cruise met de Hornblower langs de watervallen is inbegrepen, zodat u van dichtbij de kracht van de watervallen kunt voelen. Andere opties kunt u ter plaatse bijboeken, zoals een helikoptervlucht of de 'journey behind the falls', waarbij u met een lift dwars door de rotsen gaat en zo achter de waterval uitkomt. U luncht met uitzicht over de watervallen en er is genoeg vrije tijd om zelf nog uitgebreid rond te kunnen kijken. Op de terugweg stopt u nog in het idyllische dorpje Niagara on the Lake. Door de Victoriaanse sfeer met de kleurrijke oude huisjes en zo af en toe een paard en wagen die voorbij rijdt, zult u er het gevoel hebben dat u vele jaren mee terug wordt genomen in de tijd. In de omgeving zijn diverse wijngaarden te vinden, waar u een rondleiding kunt krijgen en natuurlijk de heerlijke lokale wijn kunt proeven.528886,528915,529307,529794Belangrijk Deze excursie wordt dagelijks uitgevoerd in internationale groepjes. U wordt opgehaald vanuit geselecteerde hotels in Downtown Toronto.

€ 108.00   Bestellen Niagara Falls, natuurwonder van Noord-Amerika

Traditioneel Dorpsleven in Habarana

Traditioneel Dorpsleven in Habarana

Leuke pluspunten om te weten Ervaring met traditioneel dorpsleven Rit per ossenkar Tocht per catamaran Traditionele lunch bij lokale familieEen bijzondere halve dagexcursie, waarin u het authentieke plattelandsleven van Sri Lanka beleeft. Vanuit Sigiriya is het slechts 20 minuten rijden naar het kleine boeren dorpje Habarana. De tijd lijkt hier stil te hebben gestaan en er heerst een enorme rust. De ossenkar staat al voor u klaar, waarmee u een tocht maakt door de jungle. Overal ziet u prachtig gekleurde vogels in de bomen en boeren op de rijstvelden werken, zoals ze al eeuwen doen. Vervolgens maakt u een unieke tocht per catamaran over de rivier. U wordt omring door enorme waterlelies en liefelijke landschappen. Ten slotte wordt u een zeer smakelijke traditionele lunch geserveerd in bananen blad bij een lokale familie.428779,428785,428802,428825BELANGRIJK U kunt de dagtocht uiteraard ook vanuit Habarana maken, u ontvangt dan een kleine korting op transfer.

€ 20.00   Bestellen Traditioneel Dorpsleven in Habarana

Braai curcus in St. Lucia

Braai curcus in St. Lucia

Leuke pluspunten om te weten Braai workshop op sfeervolle locatie Zowel in de middag als in de avond mogelijk BierproeverijIn Zuid-Afrika is barbecueën tot een ware kook kunst verheven en worden er de heerlijkste gerechten op de barbecue klaar gemaakt. Wilt u leren barbecueën op zijn Zuid-Afrikaans? Dan is deze smakelijke cursus in St. Lucia erg leuk om te doen. U leert de fijne kneepjes van een kok in een ontspannen setting in de buitenlucht onder de bomen en uiteraard gaat u de gerechten ook zelf proeven als lunch of diner. Ook leert u meer over de lokale bieren tijdens de bierproeverij gedurende de maaltijd.508953,525182,525185,525264,525267,525273,525276

€ 28.00   Bestellen Braai curcus in St. Lucia

Robben Island

Robben Island

Leuke pluspunten om te weten Ferry naar Robben Island Bus tocht over het eiland Bezoek aan de beruchte gevangenisRobbeneiland is een van de populairste must see's tijdens uw verblijf in Kaapstad. Een bezoek aan het iconische eiland geeft u een uniek beeld van de geschiedenis van Zuid-Afrika en in het bijzonder de beladen Apartheid. Robbeneiland is voornamelijk bekend door Nelson Mandela, oud-president van Zuid-Afrika. Hij bracht 18 jaar van zijn leven door als gevangene op Robbeneiland. Hij is verantwoordelijk voor het einde van de Apartheid en is een legende voor het hele land. Bij aankomst wordt u met de bus opgehaald die in circa 1 uur over het hele eiland rijdt. Onderweg vertelt een gids over de geschiedenis van het eiland. Ook stopt de bus bij de kalkgroeve waar de gevangenen van Robbeneiland gedwongen werden om zwaar werk te verrichten. Onderweg kunt u vaak pinguïns, springbokken en struisvogels spotten. Ten slotte bereikt u de beruchte gevangenis Maximum Security Prison, voor een rondleiding. Vanaf de Clock Tower bij de V&A Waterfront kunt u dagelijks om 9.00, 11.00, en 13.00 uur de boot naar Robbeneiland nemen. In de zomermaanden vaart er ook nog een boot om 15.00 uur. Daar de boottocht weersafhankelijk is raden wij aan de boot van 09.00 te nemen, daar dan de zee meestal rustiger is dan in de middag.509111,522725,527839,527842

€ 30.00   Bestellen Robben Island

Creole Delight - Ontdek de smaken van Mauritius

Creole Delight - Ontdek de smaken van Mauritius

Leuke pluspunten om te weten Ontdek de authentieke keuken van Mauritius Streetfood tour in Port Louise Inclusief lokale lunch Thee proeverij op een koloniaal landhuisEen van de leukste manieren om Mauritius te leren kennen is om te genieten van de veelzijdigheid die de Mauritiaanse keuken te bieden heeft. Bien manzé (goed eten) is dan ook een veelgehoorde uitspaak op het eiland. In de Mauritiaanse keuken ontmoet het oosten het westen en ontstaat er een 'fusion' van bereidingswijzen en ingrediënten. Iedere groep immigranten voegde weer iets toe. Dit alles vormt de basis van de Creoolse keuken. Vandaag nemen wij u mee op een culinaire tour over het eiland, waarbij u door het proeven van verschillende gerechten het boeiende verleden van Mauritius leert kennen. In de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel en vertrekt u naar de hoofdstad Port Louise. Hier ervaart u naast de kosmopolitische sferen, vooral ook de authentieke “streetfood” restaurantjes waar Mauritius om bekend is. U proeft o.a. de favoriete dholl purris. Een soort roti broodje met kruidige saus en de chilli cakes, een soort van ronde kruidige falafels. Dan vertrekt u naar het binnenland richting de 2e grootste stad van Mauritius Curepipe. Hier wordt u welkom geheten door Marie. U krijgt een kijkje in het lokale Mauritiaans leven, waar uw gastvrouw in haar huis de heerlijkste Creoolse gerechten voor u heeft gemaakt als lunch. Zij zal u ook uitnodigen om te leren hoe u de perfecte samoussas kunt maken. Tenslotte gaat u verschillende soorten thee proeven op de veranda van het prachtige koloniale landhuis Domaine les Aubineaux, waar u de sferen van een vervlogen tijd kunt ervaren.528683,529833,530224,530225,530226,530230

€ 116.00   Bestellen Creole Delight - Ontdek de smaken van Mauritius

Ballon Safari over de Afrikaanse Bush

Ballon Safari over de Afrikaanse Bush

Leuke pluspunten om te weten Avontuurlijke ervaring De mooist denkbare uitzichten over de Afrikaanse bushDe mooiste dromen beleef je als je wakker bent! Per heteluchtballon maakt u een prachtige tocht over de Afrikaanse Bush vanuit Hoedspruit. In alle vroegte, nog voor zonsopgang, komt u aan bij de plaats waar de ballon vertrekt. U ontvangt een kopje koffie bij aankomst. Na een korte briefing gaat het avontuur beginnen en zweeft u de zonsopgang te gemoed. In een uur tijd heeft u een spectaculair uitzicht over het laagveld van de Blyde River en uitgestrekt privé natuurreservaten. Dus met een beetje geluk kunt u vanuit de ballon olifanten en giraffen spotten. Na deze adembenemende tocht wordt u bij terugkomst verwelkomt met een vruchtensap en of een glaasje champagne. Een onvergetelijke ervaring!508960,509071,530930,530933,530936,530944

€ 296.00   Bestellen Ballon Safari over de Afrikaanse Bush

Picknicken in de wijngaarden van Niagara

Picknicken in de wijngaarden van Niagara

Leuke pluspunten om te weten Bezoek aan Château des Charmes Rondleiding door de wijngaard Picknicken tussen de wijnrankenGa vandaag romantisch picknicken in de wijngaard Château des Charmes, opgericht door Paul Bosc, een 5e generatie Franse wijnboer. De wijngaard ligt tussen Niagara Falls en Niagara on the Lake en is vanuit beide plaatsen goed te bereiken. De dag begint met een rondleiding door de wijngaard, waar u een uitgebreide uitleg krijgt over het familiebedrijf en hun filosofie, de druiven die er groeien en hoe de beste wijn gemaakt wordt. Daarna wordt u naar uw privé-plekje gebracht waar een tafeltje klaar staat met allerlei lekkernijen voor een heerlijke lunch. Uiteraard wordt de lunch begeleid door een passend glas wijn.529311,529806,529807,529808Belangrijk Deze tour is dagelijks mogelijk en start vanaf Château des Charmes, waar u op eigen gelegenheid naar toe kunt gaan.

€ 37.00   Bestellen Picknicken in de wijngaarden van Niagara

Mount Edith Cavell hike met gids

Mount Edith Cavell hike met gids

Leuke pluspunten om te weten Ontdek de natuur van Jasper National Park Hike onder begeleiding van een gespecialiseerde gidsUiteraard kunt u zelf op verkenning gaan in het Jasper National Park, maar een hike met een gespecialiseerde natuurgids is eigenlijk nog veel beter. Uw gids kan u onderweg alles over de prachtige natuur van het park, haar dieren, planten en de historie vertellen. En wie weet kunt u zelf ook wildlife spotten. De tour start vanuit Jasper en brengt u over het “Path of the Glacier”, één van de mooiste trekkings die u kunt doen in Jasper. De wandeling is ca. 1.6 km lang en is voor mensen met een beetje conditie goed te doen. U komt langs gletsjers en meren en heeft uitzicht op de top van Mount Edith Cavell.529614,529615,529616Belangrijk Deze excursie vertrekt dagelijks in de periode 19 juni t/m 18 september en wordt in kleine internationale groepjes uitgevoerd.

€ 79.00   Bestellen Mount Edith Cavell hike met gids

Japan, 21 dagen

Japan, 21 dagen

Deze reis naar Japan voert langs de mooiste plekken in het land van de 'Rijzende Zon'. Ontdek het contrast tussen oud en nieuw, van hypermoderne steden tot eeuwenoude tempels, van de nieuwste technologische snufjes tot historische tradities, van een verfijnde keuken tot Japans junkfood en van geisha’s tot Hello Kitty en Pokémon.

€ 3595.00   Bestellen Japan, 21 dagen

Japan, 21 dagen

Japan, 21 dagen

Deze reis naar Japan voert langs de mooiste plekken in het land van de 'Rijzende Zon'. Ontdek het contrast tussen oud en nieuw, van hypermoderne steden tot eeuwenoude tempels, van de nieuwste technologische snufjes tot historische tradities, van een verfijnde keuken tot Japans junkfood en van geisha’s tot Hello Kitty en Pokémon.

€ 3795.00   Bestellen Japan, 21 dagen

Rondreis Azerbeidzjan, Armenië en Georgië, 21 dagen

Rondreis Azerbeidzjan, Armenië en Georgië, 21 dagen

Rondreis door alle drie Kaukasuslanden van de Kaspische Zee tot de Zwarte Zee. Bezoek de kloosters van Armenië, de wijngebieden van Georgië en de indrukwekkende rotstekening in het Gobustan nationaal park in Azerbeidzjan.

€ 2045.00   Bestellen Rondreis Azerbeidzjan, Armenië en Georgië, 21 dagen

Natuurreis Polen, 5 dagen

Natuurreis Polen, 5 dagen

Ontdek het laatste oerbos dat Europa rijk is. Liefhebbers van dieren en natuur kunnen hun hart ophalen in de Nationale Parken Biebzra en Bialowiesa.

€ 895.00   Bestellen Natuurreis Polen, 5 dagen

Rondreis Sri Lanka, 15 dagen

Rondreis Sri Lanka, 15 dagen

Sri Lanka biedt op een klein oppervlak oude boeddhistische tempels en schitterende landschappen met berggebieden, theeplantages en hagelwitte stranden.

€ 1695.00   Bestellen Rondreis Sri Lanka, 15 dagen

Rondreis Armenië & Georgië, 15 dagen

Rondreis Armenië & Georgië, 15 dagen

Rondreis door de twee republieken Armenië en Georgië hooggelegen in de Kaukasus. Bezoek de hoofdsteden Jerevan en Tbilisi, de grottenstad Vardzia en het geboortehuis van Stalin.

€ 1795.00   Bestellen Rondreis Armenië & Georgië, 15 dagen

Rondreis Azerbeidzjan, Armenië en Georgië, 21 dagen

Rondreis Azerbeidzjan, Armenië en Georgië, 21 dagen

Rondreis door alle drie Kaukasuslanden van de Kaspische Zee tot de Zwarte Zee. Bezoek de kloosters van Armenië, de wijngebieden van Georgië en de indrukwekkende rotstekening in het Gobustan nationaal park in Azerbeidzjan.

€ 2045.00   Bestellen Rondreis Azerbeidzjan, Armenië en Georgië, 21 dagen

Rondreis Zuid-India & Sri Lanka, 21 dagen

Rondreis Zuid-India & Sri Lanka, 21 dagen

Maak kennis met het relatief onbekende Zuid-India en de hoogtepunten van Sri Lanka! Bezoek kleurrijke tempelsteden, geniet van een boottocht over de backwaters en reis per trein langs theeplantages en door schitterende berggebieden.

€ 2395.00   Bestellen Rondreis Zuid-India & Sri Lanka, 21 dagen

Rondreis Sri Lanka, 15 dagen

Rondreis Sri Lanka, 15 dagen

Sri Lanka biedt op een klein oppervlak oude boeddhistische tempels en schitterende landschappen met berggebieden, theeplantages en hagelwitte stranden.

€ 2045.00   Bestellen Rondreis Sri Lanka, 15 dagen

Rondreis Armenië & Georgië, 15 dagen

Rondreis Armenië & Georgië, 15 dagen

Rondreis door de twee republieken Armenië en Georgië hooggelegen in de Kaukasus. Bezoek de hoofdsteden Jerevan en Tbilisi, de grottenstad Vardzia en het geboortehuis van Stalin.

€ 1995.00   Bestellen Rondreis Armenië & Georgië, 15 dagen