Logo Online vakanties

comments feed

Artikelen: 20
Pagina's: 1

 

Alternatief... comments | feed | |

 

RONCESVALLES

RONCESVALLES

Het appartement in Gandía heeft 3 slaapkamer(s) en is geschikt voor families en groepen tot 7 personen. De accommodatie heeft een oppervlakte van 65 m². . De woning bevindt zich op 0,10 km van het zandstrand "Platja de Gandia", 0,01 km van het dorp "Platja de Gandia", 19 km van de golfbaan "Oliva Nova Golf", 0,60 km van de supermarkt "Vidal Platja de Gandia", 78 km van de luchthaven "Valencia", 2,30 km van het treinstation "Grao de Gandia", 0,70 km van het busstation "Playa de Gandia".Tevens heeft u de beschikking over Tuinmeubilair, 6 vierkante meter van het terras, Strijkijzer, Airconditioning (warm / koud), Airconditioning, 1 Televisie.De aparte keuken, met keramisch fornuis, is uitgerust met koelkast, magnetron, oven, vriezer, wasmachine, servies/bestek, keukengerei, koffiezetapparaat, broodrooster, sapcentrifuge.

€ 501.00   Bestellen RONCESVALLES

NENUFAR - 0637

NENUFAR - 0637

Welkom in dit gezellige appartement in Playa de Gandia. Het heeft een oppervlakte van 61m2 en is geschikt voor zes personen.   

In dit appartement zijn twee slaapkamers, elk met een twee eenpersoonsbedden en ventilator aan het plafond. Er is een badkamer met douche

De lichte woonkamer is een mooie plek waar u kunt ontspannen, boek lezen, televisie kijken. In de aangrenzende eetkamer staat een grote tafel handig voor het organiseren van een maaltijd met familie of vrienden. De keuken is ingericht met mixer, koffizetapparaat, broodrooster, sappers, gasfornuis, bestek, koelkast en diepvries en veel meer. In de wasserette staat een wasmachine, strijkplan en strijkbout.   

Het appartement is voorzien van een balkon met uitzicht over de zee en is ingericht met een tafel. Er is een ondergrondse parkeerplaats, ongeveer 300m van het appartement.    

Het zandstrand ligt slechts 40m verderop en aan de zeepromenade vindt u diverse restaurants, koffieshops, visrestaurants met een prachtig uitzicht over de  Middellandse Zee.  

Dichtbij liggen diverse stranden zoals Platja de Venecia en Platja de Rafalcaid. U kunt ook een bezoek brengen aan de natuurlijke bron Ullal de l'Estany en geniet van de natuur met uw familie.   

Het culturele en architectonische complex “Ciudad de las Artes y Ciencias” in Valencia, en het amusementspark Terra Mítica in Benidorm zijn ook mooie plaatsen om te bezoeken.
Let op; huisdieren zijn niet toegestaan

€ 543.00   Bestellen NENUFAR - 0637

PROMESA - 1205

PROMESA - 1205

Het appartement in Gandía heeft 3 slaapkamer(s) en is geschikt voor families en groepen tot 5 personen. De accommodatie heeft een oppervlakte van 75 m², en U heeft een mooi uitzicht op zee De woning ligt vlakbij het strand. . De woning bevindt zich op 0,01 km van het zandstrand "platja de gandia", 0,01 km van het dorp "grao de gandia", 19,50 km van de golfbaan "oliva nova golf", 0,15 km van de supermarkt "super patri", 80 km van de luchthaven "valencia", 1,50 km van het treinstation "grao de gandia", 0,20 km van het busstation "grao de gandia".Tevens heeft u de beschikking over Lift, Tuin, Tuinmeubilair, 6 vierkante meter van het terras, Strijkijzer, Haardroger, Elektrische verwarming, Buitenparkeerplaats in Het zelfde gebouw, 2 Ventilatoren, 1 Televisie.De aparte keuken, met gasfornuis, is uitgerust met koelkast, magnetron, oven, vriezer, wasmachine, servies/bestek, keukengerei, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, sapcentrifuge.

€ 627.00   Bestellen PROMESA - 1205

DEVESA - 1206

DEVESA - 1206

Het appartement in Gandía heeft 3 slaapkamer(s) en is geschikt voor families en groepen tot 6 personen. De accommodatie heeft een oppervlakte van 82 m². . De woning bevindt zich op 0,45 km van het zandstrand "platja de gandia", 0,01 km van het dorp "grao gandia", 18,70 km van de golfbaan "oliva nova golf", 0,80 km van de supermarkt "carrefour express", 75 km van de luchthaven "valencia", 3,20 km van het treinstation "grau de gandia", 3,20 km van het busstation "grao gandia".Tevens heeft u de beschikking over Lift, Tuin, Tuinmeubilair, 4 vierkante meter van het terras, Strijkijzer, Haardroger, Airconditioning (warm / koud), Airconditioning, Gemeenschappelijk Zwembad, Garage in Het zelfde gebouw, 1 Televisie.De aparte keuken, met keramisch fornuis, is uitgerust met koelkast, magnetron, oven, vriezer, wasmachine, servies/bestek, keukengerei, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, sapcentrifuge.

€ 627.00   Bestellen DEVESA - 1206

GANDIAZAR - 1332

GANDIAZAR - 1332

Het appartement in Gandía heeft 3 slaapkamer(s) en is geschikt voor families en groepen tot 6 personen. De accommodatie heeft een oppervlakte van 70 m². . De woning bevindt zich op 0,20 km van het zandstrand "PLAYA DE GANDIA", 0,01 km van het dorp "PLAYA DE GANDIA", 20 km van de golfbaan "OLIVA NOVA GOLF", 4 km van de supermarkt "VIDAL PLAYA DE GANDIA", 73,70 km van de luchthaven "VALENCIA", 4,50 km van het treinstation "GRAU DE GANDIA", 2,50 km van het busstation "PLAYA GANDIA".Tevens heeft u de beschikking over Tuin, Tuinmeubilair, 4 vierkante meter van het terras, Strijkijzer, Airconditioning (warm / koud), Airconditioning, Gemeenschappelijk Zwembad, Garage in Het zelfde gebouw, 1 Televisie.De aparte keuken, met keramisch fornuis, is uitgerust met koelkast, magnetron, oven, vriezer, wasmachine, servies/bestek, keukengerei, koffiezetapparaat, broodrooster, sapcentrifuge.

€ 739.00   Bestellen GANDIAZAR - 1332

NEPTUNO - 1326

NEPTUNO - 1326

Het appartement in Gandía heeft 4 slaapkamer(s) en is geschikt voor families en groepen tot 9 personen. De accommodatie heeft een oppervlakte van 160 m², en U heeft een mooi uitzicht op zee De woning ligt vlakbij het strand. . De woning bevindt zich op 0,01 km van het zandstrand "PLATJA GANDIA", 0,01 km van het dorp "PLAYA GANDIA", 18,40 km van de golfbaan "OLIVA NOVA GOLF", 0,06 km van de supermarkt "SUPERMERCADO VIDAL", 76,10 km van de luchthaven "VALENCIA", 3 km van het treinstation "GRAU GANDIA", 0,08 km van het busstation "PLAYA GANDIA".Tevens heeft u de beschikking over Lift, Tuinmeubilair, 14 vierkante meter van het terras, Strijkijzer, Haardroger, Elektrische verwarming, Buitenparkeerplaats in Het zelfde gebouw, 3 Ventilatoren, 1 Televisie.De aparte keuken, met gasfornuis, is uitgerust met koelkast, magnetron, oven, vriezer, wasmachine, vaatwasmachine, servies/bestek, keukengerei, koffiezetapparaat, broodrooster, sapcentrifuge.

€ 683.00   Bestellen NEPTUNO - 1326

DORIAN - 1475

DORIAN - 1475

Het appartement in Gandía heeft 3 slaapkamer(s) en is geschikt voor families en groepen tot 6 personen. De accommodatie heeft een oppervlakte van 60 m². . De woning bevindt zich op 0,15 km van het zandstrand "Platja de Gandia", 0,01 km van het dorp "platja de gandia", 18 km van de golfbaan "oliva nova golf", 0,50 km van de supermarkt "carrefour platja gandia", 78 km van de luchthaven "valencia", 1,40 km van het treinstation "grao de gandia", 0,80 km van het busstation "platja de gandia".Tevens heeft u de beschikking over Tuinmeubilair, 11 vierkante meter van het terras, Strijkijzer, Haardroger, Elektrische verwarming, Buitenparkeerplaats in Het zelfde gebouw, 1 Televisie.De aparte keuken, met gasfornuis, is uitgerust met koelkast, magnetron, oven, vriezer, wasmachine, servies/bestek, keukengerei, koffiezetapparaat, broodrooster, sapcentrifuge.

€ 659.00   Bestellen DORIAN - 1475

FLORIT - 1477

FLORIT - 1477

De villa in Muro heeft 4 slaapkamer(s) en is geschikt voor families en groepen tot 8 personen. De accommodatie heeft een oppervlakte van 190 m². . De woning bevindt zich op 7,60 km van het zandstrand "Can Picafort", 3 km van het dorp "Muro", 21 km van de golfbaan "Alcanada", 3 km van de supermarkt "Muro", 47,90 km van de luchthaven "Palma", 10,10 km van het treinstation "Muro", 3 km van het busstation "Muro".Tevens heeft u de beschikking over Tuin, Tuinmeubilair, Omheind perceel, 245 vierkante meter van het terras, Barbecue, Strijkijzer, Internet, Haardroger, Airconditioning (warm / koud), Airconditioning, Privé Zwembad, Buitenparkeerplaats (2 plaatsen) in Het zelfde gebouw, 1 Televisie, Satelliet (Talen: Engels, Duits).De open keuken, met gasfornuis, is uitgerust met koelkast, magnetron, oven, vriezer, wasmachine, servies/bestek, keukengerei, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, sapcentrifuge.

€ 781.00   Bestellen FLORIT - 1477

VINAGRELLA

VINAGRELLA

De villa in Selva heeft 2 slaapkamer(s) en is geschikt voor families en groepen tot 6 personen. De accommodatie heeft een oppervlakte van 150 m². . De woning bevindt zich op 23 km van het zandstrand "Port Alcúdia", 2,50 km van het dorp "Selva", 20,60 km van de golfbaan "Golf Pollença", 2,50 km van de supermarkt "Selva", 40,90 km van de luchthaven "Palma", 4,50 km van het treinstation "Inca", 2,50 km van het busstation "Selva".Tevens heeft u de beschikking over Tuin, Tuinmeubilair, Omheind perceel, Barbecue, Strijkijzer, Internet, Haardroger, Airconditioning (warm / koud), Airconditioning, Buitenparkeerplaats (3 plaatsen) in Het zelfde gebouw, 1 Televisie.De open keuken, met gasfornuis, is uitgerust met koelkast, magnetron, oven, vriezer, wasmachine, droger, vaatwasmachine, servies/bestek, keukengerei, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, sapcentrifuge.

€ 746.00   Bestellen VINAGRELLA

PLA DES COLL

PLA DES COLL

De villa in Manacor heeft 3 slaapkamer(s) en is geschikt voor families en groepen tot 6 personen. De accommodatie heeft een oppervlakte van 113 m². . De woning bevindt zich op 4,80 km van het zandstrand "Platja del Port, Portocristo", 3,60 km van het dorp "Portocristo", 15,20 km van de golfbaan "Pula Golf, Son Servera", 4 km van de supermarkt "Erosky, Portocristo", 53,80 km van de luchthaven "Son Sant Joan, Palma", 10,60 km van het treinstation "Plaça de l Estació, Manacor", 3,60 km van het busstation "Ronda de l Oest, Portocristo".Tevens heeft u de beschikking over Tuin, Tuinmeubilair, Omheind perceel, Barbecue, Strijkijzer, Internet, Haardroger, Privé Zwembad, Buitenparkeerplaats (2 plaatsen) in Het zelfde gebouw, 1 Televisie, Satelliet (Talen: Engels, Duits).De open keuken, met gasfornuis, is uitgerust met koelkast, magnetron, oven, vriezer, wasmachine, vaatwasmachine, servies/bestek, keukengerei, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, sapcentrifuge.

€ 1852.00   Bestellen PLA DES COLL

CAN PUÇA

CAN PUÇA

De villa in Santanyi heeft 4 slaapkamer(s) en is geschikt voor families en groepen tot 8 personen. De accommodatie heeft een oppervlakte van 300 m². . De woning bevindt zich op 9,80 km van het zandstrand "Platja de Cala Santanyi, Santanyi", 4,60 km van het dorp "Santanyi", 16,20 km van de golfbaan "Vall d Or Golf, S Horta", 4,90 km van de supermarkt "Erosky, Santanyi", 48,60 km van de luchthaven "Son Sant Joan, Palma", 25,20 km van het treinstation "Plaça de l Estació, Manacor", 4,60 km van het busstation "Plaça Ramon Llull, Santanyi".Tevens heeft u de beschikking over Tuin, Tuinmeubilair, Omheind perceel, 21 vierkante meter van het terras, Barbecue, Strijkijzer, Internet, Haardroger, Eén ketel op gas, Privé Zwembad, Overdekte parkeerplaats (2 plaatsen) in Het zelfde gebouw, 1 Televisie, Satelliet (Talen: Engels, Duits).De open keuken, met gasfornuis, is uitgerust met koelkast, magnetron, oven, vriezer, wasmachine, vaatwasmachine, servies/bestek, keukengerei, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, sapcentrifuge.

€ 1369.00   Bestellen CAN PUÇA

Standaard Vakantieboerderij 6p

Standaard Vakantieboerderij 6p

Deze accommodatie ligt op een mooi en rustig vakantiepark met paardensportcentrum in het recreatiegebied De Twentse Hooilanden, op een kleine afstand van het authentieke brinkdorp Den Ham. Door de kleinschalige opzet van het park en de nabijheid van diverse recreatieplassen en faciliteiten, zullen rust,- wandel- en fietsliefhebbers zich hier thuis voelen, want in deze prachtige streek kunt u eindeloos fietsen en wandelen. Heerlijk liggen zonnen, klauteren in de speeltuin, met het hele gezin lekker luieren of een boswandeling maken, alles is mogelijk! Ook de sportieve gast kan uit de voeten door een balletje te slaan op de, tegenover het park gelegen, pitch & putt baan. Ook boogschieten, mountainbiken, kanovaren of het bezoeken van een attractiepark behoort tot de mogelijkheden. Dankzij de aanwezigheid van het paardensportcentrum met diverse mogelijkheden, zullen ook paardenliefhebbers zich uitstekend vermaken. Ontdek de rust, ruimte en gastvrijheid en geniet van het sfeervolle landschap. Het park beschikt verder over de volgende faciliteiten: fietsverhuur, manage, kantine, speeltoestellen, tafeltennis, wasserette en een zandbak.

€ 199.00   Bestellen Standaard Vakantieboerderij 6p

ARIADNA - 1237

ARIADNA - 1237

Welkom in dit prachtige appartement dat zich in een wooncomplex in Gandia bevindt. Het is geschikt voor 6 personen. De buitenruimten zijn mooi, met een gechloreerd zwembad van 11 m, met een diepte van 1,4 naar 2 m. Onder andere faciliteiten vindt u er ook een kinderbad, tennisbaan, basketbalveld en tuin. Dit appartement met een oppervlakte van 86 m² bevindt zich op de 10e verdieping toegankelijk met lift en heeft drie slaapkamers; één met een tweepersoonsbed met een volledige badkamer, en twee met twee eenpersoonsbedden. Een kinderbedje is op aanvraag beschikbaar. Er is ook een gezamenlijke badkamer met douche die voor het hele appartement bedoeld is. De woon-eetkamer is gezellig, heeft een ruimte met een eettafel en stoelen en grote ramen met prachtig uitzicht. Er is een bank, een fauteuil, een tafel en een tv. De aparte keuken met vitrokeramische kookplaat is volledig uitgerust. Er is een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Elke tijd van het jaar kunt u Gandia Beach bezoeken met zijn geweldige locatie en benijdenswaardig weer. Gandia biedt zeven kilometer aan strand met fijn wit zand. Het is een genoegen om langs de kust te lopen en uzelf af te koelen in het kristalheldere water op de hete zomerdagen. U kunt genieten van de Platja del Nord met zijn drie kilometer lange Neptunuspromenade. Hier kunt u lange wandelingen maken, uit eten, entertainment en recreatieve voorzieningen ontdekken (inclusief een sportclub aan het zand). Het Platja de L'Ahuir is een rustiger strand en als van naturistische stijl houdt, probeer de Platja Nudist-zone. Of als u de Platja de Rafalcaid bezoekt, zult u zeker versteld staan van zijn charme. Op zondagmiddag kunt u naar de markt gaan met zijn brede waaier aan interessante kraampjes. Als u van de natuur houdt, moet u de Ullal de L'Estany bezoeken, één van de bronnen die de moeras van Gandia voeden. Het zoet water komt uit de nabijgelegen bergen en komt uit de grond naast de Alquería 'boerderij' del Duc. U kunt ook genieten van de Route van de Kloosters die door de centrale streken van Valencia loopt, en vijf voormalige kloosters aansluit, waar u het Palacio Ducal kunt bezoeken. En als u tijd heeft om meer van Valencia te zien, kunt u de moderne stad Valencia bezoeken, waaronder het Museum voor Kunst en Wetenschappen, het oceanarium Oceanogràfic of het beste pretpark van de streek, de Terra Mítica in Benidorm. Neem contact op met de adverteerder voor eventuele extra kosten. Er zijn geen party's toegestaan op het terrein. Zwembad open het hele jaar van 10u tot 15u en van 17u tot 22u. Tennis en gratis voetbal - zie het schema voor de openingstijden. Overdekte parkeerplaats voor één auto. Het appartement ligt in een omgeving waar bars zijn; Er zal 's nachts wat lawaai zijn. OPMERKING: Dit appartement accepteert geen groepen jongeren (jonger dan 28 jaar). We hebben kopieën van de ID van elke persoon nodig om de boeking te kunnen accepteren. Huisdieren zijn toegestaan AFSTANDEN Strand: 0.26 km - Grao de Gandia Luchthaven: 75 km - Valencia Golfbaan: 19 km - Oliva Nova Stad: 0 km - Playa de Gandia Station: 3 km - Grao de Gandia Bushalte: 0.15 km - Gandia Veerboot: 40 km - Denia Hospital: 7 km - Ziekenhuis Gandia

€ 501.00   Bestellen ARIADNA - 1237

FARAO - 1243

FARAO - 1243

Welkom in dit mooie appartement gelegen in een wooncomplex in Platja de Gandia. Het is geschikt voor 2 personen + 2 extra. Buitenshuis zijn de gemeenschappelijke ruimtes prachtig, met een groot zwembad en tuinen. Het gechloreerde zwembad van 37 m heeft een diepte van 1 m tot 2 m en beschikt ook over een kinderzwembad. Er zijn twee tennisbanen. Op het privé terras vindt u een vaste barbecue en een eettafel met stoelen. Dit appartement van 50 m² bevindt zich op de 9e verdieping met lift, heeft een tweepersoons slaapkamer en twee extra opklapbedden. Een kinderbedje is op aanvraag beschikbaar. Er is een badkamer bedoeld voor het hele appartement. De woonkamer is erg gezellig met bank, tv, cd-speler, tafel en eettafel met stoelen. De aparte keuken heeft een vitrokeramische kookplaat en is volledig uitgerust. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.
Gandia Beach is het bezoeken waard met zijn geweldige locatie en benijdenswaardig weer het hele jaar door. Gandia biedt zeven kilometer aan strand met fijn wit zand. Het is een genoegen om langs de kust te lopen om uzelf af te koelen in het kristalheldere water op de hete zomerdagen. U kunt genieten van de Platja del Nord met zijn drie kilometer lange Neptunuspromenade. Hier kunt u lange wandelingen maken, uit eten, entertainment en recreatieve voorzieningen ontdekken (inclusief een sportclub aan het strand). Het Platja de L'Ahuir is een rustiger strand en als u van naturistische stijl houdt, probeer de Platja Nudist-zone. Of als u de Platja de Rafalcaid bezoekt, zult u zeker versteld staan van zijn charme. Op zondagmiddag kunt u naar de markt gaan met zijn brede waaier aan interessante kraampjes. Als u van de natuur houdt, moet u de Ullal de L'Estany bezoeken, één van de bronnen die de moeras van Gandia voeden. Het zoet water komt uit de nabijgelegen bergen en komt uit de grond naast de Alquería 'boerderij' del Duc. U kunt ook genieten van de Route van de Kloosters die door de centrale streken van Valencia loopt, en vijf voormalige kloosters aansluit, waar u het Palacio Ducal kunt bezoeken. En als u tijd heeft om meer van Valencia te zien, kunt u de moderne stad Valencia bezoeken, waaronder het Museum voor Kunst en Wetenschappen, het oceanarium Oceanogràfic of het beste pretpark van de streek, de Terra Mítica in Benidorm.
Huisdieren zijn op het terrein niet toegestaan. Er zijn twee tennisbanen geopend het hele jaar. U hoeft geen rackets of ballen mee te nemen. Het zwembad is het hele jaar geopend van 11u tot 15u en 17u tot 20u. Neem contact op met de adverteerder voor eventuele extra kosten. Party's zijn niet toegestaan op het terrein. OPMERKING: Dit appartement accepteert geen groepen jongeren (jonger dan 30 jaar). We hebben kopieën van de ID van elke persoon nodig om de boeking te kunnen accepteren. AFSTANDEN Strand: 0.35 km - Platja de Gandia Luchthaven: 83.6 km - Valencia Airport Golf: 17.4 km - Oliva Nova Stad: 0 km - Playa de Gandia Station: 1.8 km - Grao de Gandia Bushalte: 0.75 km - Gandia Veerboot: 54.4 km - Denia Ziekenhuis: 10,2 km - Hospital de Gandia

€ 592.00   Bestellen FARAO - 1243

NIAGARA - 1348

NIAGARA - 1348

Welkom bij deze mooie appartement gelegen vlakbij de zee in Playa de Gandia. Het is geschikt voor 6 pers. In de gemeenschappelijke ruimte kunt u een chloorvrij zwembad van 15 x 9 m met een diepte variërend 1,4-1,8 m vinden. Er zijn twee gemeubileerde terrassen, een van hen erg groot. Het appartement van 71 m2 is gelegen op de 9e verdieping. Het heeft 3 slaapkamers; een met een tweepersoonsbed en twee met twee eenpersoonsbedden elk. Een kinderbedje en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. Er zijn 2 badkamers; een met douche en een met bad. De woonkamer is erg gezellig. Het is ingericht met een comfortabele sofa, een televisie, een eettafel en stoelen, en heeft toegang tot beide terrassen. De aparte keuken met vitro fornuis, beschikt over alle benodigde kookgerei. Een wasmachine, strijkijzer en strijkplank zijn ook beschikbaar. Dit appartement is gelegen in Playa de Gandia, omgeven door winkels en restaurants die elk moment van het jaar perfect om het te bezoeken. Playa de Gandia, met zijn 7 kilometer van de kust, met fijn wit zand en kristalhelder water om de hete zomerdagen te koelen, is een perfecte vacational plek. U kunt genieten van een lange wandelingen op Platja del Nord met alle catering diensten, entertainment en recreatieve activiteiten (zand sport of aerobics). Als u liever een rustige strand wilt, bezoek dan Platja Rafalcaid, Platja de L'Ahuir of Platja Kan, waar u kunt ook uw huisdier meenemen. En als u naturisten plaats zoekt, probeer Platja nudist. Als u natuur liefhebber bent, breng een bezoek aan de Ullal de L'Estany, een van de bronnen die het moeras van Gandia voeden. Zijn frisse water uit de nabijgelegen bergen komt uit de grond net naast de "Alquería del Duc". En als u nog tijd hebt om te genieten van Valencia bezoek de grote Museum of Arts and Sciences, "Oceanographic"; een van de belangrijkste en meest moderne wijk van Valencia, of de beste themapark "Terra Mitica" in Benidorm. Let op: dit verhuur hoeft geen gasten te accepteren onder de 30 jaar, en we hebben wel een kopie van de ID / paspoort van elke persoon nodig om de boeking te accepteren. LET OP: Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein. Geen evenementen toegestaan op het terrein. Zwembad gesloten van 1 oktober tot 30 mei. Overdekte parkeerplaats met een capaciteit voor 1 auto. Raadpleeg de adverteerder voor eventuele extra kosten. Afstanden: Strand: 0.22 km - Playa de Gandia Luchthaven: 75.3 km - Valencia Airport Golfbaan: 18,4 km - Oliva Nova golf Pueblo: 0,8 km - Playa de Gandia Station: 2,4 km - Station Gandia Grao Bushalte: 0,8 km - Playa de Gandia haven: 52,3 km - Denia Ziekenhuis: 11,2 km - Ziekenhuis van Gandia

€ 606.00   Bestellen NIAGARA - 1348

GARBÍ - 1394

GARBÍ - 1394

Het appartement in Gandía heeft 3 slaapkamer(s) en is geschikt voor families en groepen tot 7 personen. De accommodatie heeft een oppervlakte van 120 m², en U heeft een mooi uitzicht op zee De woning ligt vlakbij het strand. . De woning bevindt zich op 0,01 km van het zandstrand "PLATJA DE GANDIA", 0,01 km van het dorp "PLAYA GANDIA", 18,40 km van de golfbaan "OLIVA NOVA GOLF", 0,06 km van de supermarkt "SUPERMERCADO VIDAL", 76,10 km van de luchthaven "VALENCIA", 3 km van het treinstation "GRAU DE GANDIA", 0,08 km van het busstation "PLAYA GANDIA".Tevens heeft u de beschikking over Tuinmeubilair, Terras, Strijkijzer, Haardroger, Elektrische verwarming, Buitenparkeerplaats in Het zelfde gebouw, Televisie.De aparte keuken, met keramisch fornuis, is uitgerust met koelkast, magnetron, oven, vriezer, wasmachine, vaatwasmachine, servies/bestek, keukengerei, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, sapcentrifuge.

€ 683.00   Bestellen GARBÍ - 1394

TIMONET - 1373

TIMONET - 1373

Het appartement in Gandía heeft 3 slaapkamer(s) en is geschikt voor families en groepen tot 7 personen. De accommodatie heeft een oppervlakte van 70 m². . De woning bevindt zich op 0,35 km van het zandstrand "Playa de Gandía", 0,01 km van het dorp "Playa de Gandía", 18 km van de golfbaan "Oliva Nova", 0,35 km van de supermarkt "Playa de Gandía", 77 km van de luchthaven "Valencia", 1,90 km van het treinstation "Grau de Gandía", 0,03 km van het busstation "Playa de Gandía".Tevens heeft u de beschikking over Tuin, Terras, Televisie.De Keuken is uitgerust met Koelkast, Magnetron, Wasmachine.

€ 452.00   Bestellen TIMONET - 1373

MARESELVA

MARESELVA

Het appartement in Gandía heeft 2 slaapkamer(s) en is geschikt voor families en groepen tot 5 personen. De accommodatie heeft een oppervlakte van 70 m². . De woning bevindt zich op 0,45 km van het zandstrand "Platja de Gandía", 0,01 km van het dorp "Platja de Gandía", 17,30 km van de golfbaan "Oliva Nova Golf", 0,40 km van de supermarkt "Carrefour Express", 77 km van de luchthaven "Valencia", 1,80 km van het treinstation "Grau de Gandía", 0,25 km van het busstation "Platja de Gandía".Tevens heeft u de beschikking over Tuin, Tuinmeubilair, 9 vierkante meter van het terras, Strijkijzer, Haardroger, Elektrische verwarming, Gemeenschappelijk Zwembad, Televisie.De aparte keuken, met keramisch fornuis, is uitgerust met koelkast, magnetron, oven, vriezer, wasmachine, servies/bestek, keukengerei, koffiezetapparaat, broodrooster, sapcentrifuge.

€ 487.00   Bestellen MARESELVA

NA PORAM

NA PORAM

De villa in LLucmajor heeft 4 slaapkamer(s) en is geschikt voor families en groepen tot 10 personen. De accommodatie heeft een oppervlakte van 330 m². . De woning bevindt zich op 11,30 km van het zandstrand "S ARENAL", 3,50 km van het dorp "LLUCMAJOR", 3 km van de golfbaan "SON ANTEM GOLF", 3,50 km van de supermarkt "LLUCMAJOR", 16,30 km van de luchthaven "SON SANT JOAN", 23,50 km van het treinstation "ESTACIO INTERMODAL", 3,50 km van het busstation "LLUCMAJOR".Tevens heeft u de beschikking over Tuin, Tuinmeubilair, Omheind perceel, Barbecue, Openhaard, Strijkijzer, Internet, Haardroger, Centrale verwarming, Airconditioning, Privé Zwembad, Overdekte parkeerplaats (3 plaatsen) in Het zelfde gebouw, 1 Televisie, Satelliet (Talen: Engels, Duits), Dvd.De aparte keuken, met gasfornuis, is uitgerust met koelkast, magnetron, oven, vriezer, wasmachine, vaatwasmachine, servies/bestek, keukengerei, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, sapcentrifuge.

€ 1313.00   Bestellen NA PORAM

CAN GELAT

CAN GELAT

De villa in Costitx heeft 4 slaapkamer(s) en is geschikt voor families en groepen tot 8 personen. De accommodatie heeft een oppervlakte van 150 m². . De woning bevindt zich op 29,70 km van het zandstrand "Can Picafort", 1,90 km van het dorp "Costitx", 17,10 km van de golfbaan "Puntiró", 1,90 km van de supermarkt "Costitx", 30,50 km van de luchthaven "Palma", 10,80 km van het treinstation "Sineu", 1,90 km van het busstation "Costitx".Tevens heeft u de beschikking over Tuin, Tuinmeubilair, Omheind perceel, Barbecue, Strijkijzer, Internet, Haardroger, Airconditioning (warm / koud), Airconditioning, Privé Zwembad, 1 Televisie, Satelliet (Talen: Duits).De aparte keuken, met gasfornuis, is uitgerust met koelkast, magnetron, oven, vriezer, wasmachine, vaatwasmachine, servies/bestek, keukengerei, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, sapcentrifuge.

€ 830.00   Bestellen CAN GELAT